Haussa perhetoiminnan kehittäjät (2kpl)

8.5.2018

Vuosina 2018-2020 alueellemme luodaan uutta toimintaa erityislapsiperheiden selviytymiskeinojen ja perhesuhteiden tukemiseksi Selviytyjät -hankkeessa. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Haemme hankkeeseen

PERHETOIMINNAN KEHITTÄJIÄ (2 KPL)

Perhetoiminnan kehittäjänä pääset luomaan ja toteuttamaan erityislapsiperheiden tueksi uusia toimintamuotoja, monipuolisia ryhmiä ja tukihenkilötoimintaa. Toiminnoissa teemoina ovat mm. perhedynamiikka, parisuhde, sisaruus, äitiys, isyys ja isovanhemmuus. Tuet ja ohjaat perheitä löytämään arkea helpottavia ratkaisuja.  Työssäsi tuot esille erityislapsiperheiden kokemuksia tapahtumissa, seminaareissa sekä yhteistyöverkostoissa.

Odotamme sinulta
- soveltuvaa sosiaali-, terveys- tai humanistisen-/kasvatusalan koulutusta
- kokemusta ryhmien ohjaamisesta sekä perheiden parissa työskentelystä
- innostuvaa, perhelähtöistä ja positiivista työotetta
- verkostotyön osaamista
- hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Katsomme eduksi erityislapsiperheiden parissa työskentelyn tai terapiatyökokemuksen. Työhön liittyy ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.

Noudatamme 4 kk:n koeaikaa. Mahdollisuus liukuvaan työaikaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijatietoineen toimitetaan 29.5.2018 (klo 23.59) mennessä: maarit.vaisanen@msol.fi. Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 9-11 perhetoiminnan vastaava Kati Partilta p. 050 348 4738.