Toimintaa

Tästä osiosta löydät tietoa lapsille ja koko perheelle järjestettävästä toiminnasta. Tarkemmat tiedot päivämäärineen löydät kalenteristamme. 

Kaipaisitko tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista helposti? Ylläpidämme Tietoa vanhemmille - WhatsApp-ryhmää. Jos haluat liittyä ryhmään, laitathan viestiä järjestöassistentillemme p. 044 944 8493, niin lisäämme sinut ryhmään!

Kesän retki erityislapsiperheille Tykkimäen huvipuistoon 13.6.

Tervetuloa erityislapsiperheiden retkelle Tykkimäelle ti 13.6. klo 10-19. Tarjoamme kyydit Mikkelistä Tykkimäelle ja takaisin sekä lounaan paikanpäällä. Huvipuistoliput ovat omakustanteiset. 

Lähtö klo 10.00 Marskipatsaalta Mikkelistä (Maaherrankatu) Reitti kulkee Ristiinan Shellin kautta Tykkimäelle. Kyytiin voi nousta sovitusti myös matkan varrelta. Paluukyyti Tykkimäeltä n. klo 17.

Matkalle mahtuu 50 hlöä. Sitovat ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot 30.5. mennessä Leenalle p. 044 944 8493. Retkeä tukee Ragnar Ekbergin säätiö.

Erityisryhmien uimahallivuoro

Haluatko tulla uimaan rauhassa yhdessä muiden omaishoitajien ja läheisten kanssa? Tervetuloa maksuttomalle uimahallivuorolle sunnuntaisin Rantakeitaan uimahalliin!  Sisälle uimahalliin pääset 9.45 ja allasaika on 10-11. Ei ennakkoilmoittautumista. Kirjaathan nimesi vihkoon kassalla vuorolle mennessäsi.

Lisätietoja voi kysyä hallimestari Minna Mustaparralta p. 044 794 2164. 

HUOM: Vuorolle pääsee Viihdeuimala Rantakeitaan aukiolojen puitteissa, ajankohtaiset tiedot voit katsoa Rantakeitaan sivuilta.

SuperCorner-vuorot

Tervetuloa pitämään hauskaa omashoitajaperheiden omalle SuperCorner-vuorolle Saimaa Stadiumille! Vuoro on noin kerran kuukaudessa. Omalla vuorolla pääsee liikkumaan ja touhuamaan ilman ruuhkaa. Pääsymaksu kerralta on 17e/hlö tai yhdistyksemme jäsenkortilla 15e/hlö. Avustajat ovat tervetulleita maksutta. Ei ennakkoilmoittautumista. 

HUOM: Kevätkauden vuorot ovat päättyneet ja pyrimme jatkamaan taas syksyllä!

Muuta toimintaa lapsiperheille

Monet yhteistyökumppanimme tarjoavat ryhmiä, joihin myös teidän perheenne on lämpimästi tervetullut.

Seuraamalla seuraavia ryhmiä Facebookissa pysyt perillä lapsiperheille suunnatuista toiminnoista:

Mikkelin Harrastusmahdollisuudet

Mikkelin Lapsiperheverkosto

Meidät löydät: Omatori, Porrassalmenkatu 21, 2. kerros (hissi), 50100 Mikkeli | puh. 044 944 8493