Toimintaa

Tästä osiosta löydät tietoa lapsille ja koko perheelle järjestettävästä toiminnasta. Tarkemmat tiedot päivämäärineen löydät kalenteristamme. 

Kaipaisitko tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista helposti? Ylläpidämme Tietoa vanhemmille - WhatsApp-ryhmää. Jos haluat liittyä mukaan, laitathan viestiä järjestöassistentillemme p. 044 944 8493, niin lisäämme sinut ryhmään!

Erityisryhmien uimahallivuoro

Erityisryhmien uimahallivuoro jatkuu taas Rantakeitaan uimahallilla sunnuntaisin 3.9.2023 alkaen. Rauhallinen ja maksuton vuoro on tarkoitettu koko omaishoitoperheelle. 

Sisälle uimahalliin pääset 9.45 ja allasaika on 10-11. Ei ennakkoilmoittautumista. Kirjaathan nimesi vihkoon kassalla vuorolle mennessäsi.

Lisätietoja voi kysyä hallimestari Minna Mustaparralta p. 044 794 2164. 

HUOM: Vuorolle pääsee Viihdeuimala Rantakeitaan aukiolojen puitteissa, ajankohtaiset tiedot voit katsoa Rantakeitaan sivuilta.

SuperCorner-vuoro

Omashoitajaperheiden oma SuperCorner-vuoroSaimaa Stadiumilla, jolloin pääsee liikkumaan ja touhuamaan ilman ruuhkaa. Pääsymaksu kerralta on 17e/hlö tai yhdistyksemme jäsenkortilla 15e/hlö. Avustajat ovat tervetulleita maksutta. Ei ennakkoilmoittautumista. 

Muuta toimintaa lapsiperheille

Monet yhteistyökumppanimme tarjoavat ryhmiä, joihin myös teidän perheenne on lämpimästi tervetullut.

Seuraamalla seuraavia ryhmiä Facebookissa pysyt perillä lapsiperheille suunnatuista toiminnoista:

Mikkelin Harrastusmahdollisuudet

Mikkelin Lapsiperheverkosto

Meidät löydät: Omatori, Porrassalmenkatu 21, 2. kerros (hissi), 50100 Mikkeli | puh. 044 944 8493