Erityislasten vanhemmat

 

 

Tukea erityislapsiperheille

 

Vertaistukea vanhemmille:
 

 • Leijonaemot ja Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry järjestävät yhdessä vertaistukiryhmätoimintaa vammaisen, pitkäaikaissairaan tai erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhemmille.

  • Paikka: Omatori

  • Aika: to 30.8., 27.9., 1.11., 29.11. ja ke 12.12.2018 klo 17.30-19.30

  • Ryhmän ohjaajina Kati Oinonen (Leijonaemo) ja Kati Partti (perhetoiminnan vastaava Selviytyjät -hanke)

  • Ilmoittaudu etukäteen:p. 045 806 1361

 

Toimintaa koko perheelle:
 

 • Mikkelin Erityisterhokerho on maksuton ja avoin kohtaamispaikka kerran kuukaudessa erityislasten, pitkäaikaissairaiden ja vammaisten lasten perheille. Siellä lapset, vanhemmat, sisarukset ja vapaaehtoiset aikuiset voivat leikkiä ja viettää aikaa yhdessä. Kerhossa tarjoillaan maksuton iltapala! 
  Lisätietoja perhetoiminnan vastaavalta (Selviytyjät -hanke) Kati Partilta p. 050 348 4738, kati.partti@msol.fi

 

Liikuttava!
 

 • Kaikki Mikkelin seudun työikäiset omaishoitajat ja omaiset, joiden liikuntaharrastukset ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ovat jääneet työn, omaishoidon ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa taka-alalle: Tulkaa mukaan uuteen liikuntaryhmään! Ryhmän tavoitteena on löytää teille omaishoitajille sekä omaishoitoperheille lajeja, joita harrastaa yhdessä sekä kannustaa kehon huoltamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ryhmässä on mahdollisuus erilaisiin lajikokeiluihin ryhmän toiveiden mukaisesti. Jos sinua on siis kiinnostanut lajeista kuten lumikenkäily, jooga, kahvakuulailu tai kirkkovenesoutu, on aika tulla mukaan. Ensimmäisellä kerralla sovitaan lajikokeilut sekä osallistujille tehdään kuntoa mittaavat testit (UKK-instituutin terveyskuntotesti) ja tuloksia verrataan ryhmän lopussa tehtäviin vastaaviin testeihin. Mittaukset toteuttaa ryhmän ohjaajana toimiva ft Miia Leikas.
Lisätietoja Eija Kaihilalta p. 050 512 7083, eija.kaihila@msol.fi