Retket, tapahtumat ja avoimet kahvilat

Voit tavata meitä erilaisissa tapahtumissa Mikkelissä ja sen lähialueilla. 

Järjestämme esimerkiksi avoimia omaiskahviloita kaikille omaishoidosta kiinnostuneille. Voit osallistua niihin joko yksin tai yhdessä hoidettavan läheisen kanssa. Kahvilat ovat mukava paikka tulla tutustumaan toimintaan, löytää samanhenkistä porukkaa ja saada vinkkejä arjen ja oman hyvinvointisi tueksi. 

Meitä voit tavata myös messuilla, markkinoilla ja erilaisissa info- ja yleisötilaisuuksissa.


Retket

Järjestämme omaishoitajille ja omaishoitoperheille retkiä mm. näyttelyihin, teatteriin, konsertteihin ja kylpylöihin. Jäsenenä saat kesäretkistämme alennuksen ja osa tilaisuuksista on kokonaan maksuttomia.


Pärnun matka 18.-25.09.2021

Matkan kesto 8 päivää, hinta 455,00€ Kahden hengen huoneet. Hinta sisältää bussi/laivamatkat, majoittumiset valituissa huoneissa, aamupalat ja päivälliset, lääkärintarkastukset, n. 3 hoitoa päivässä, saunan, allasosaston ja kuntosalin vapaan käytön sekä aamujumpan. 

Ilmoittautumiset heinäkuun loppuun mennessä: puh. 040 5103210 tai tapani.varjus@netti.fi


Lapsiperheiden kesäpäivä Visulahdessa

TÄYNNÄ! Yhdistyksemme jäsenille ja heidän perheilleen rannekkeet VIsulahteen ilmaiseksi. Rannekkeilla pääsee Dinosauriaan, HyperDinoon ja Vahakabinettiin. 

Rannekkeita on rajoitettu määrä ja ne annetaan varausjärjestyksessä. Voit varata liput koko perheellesi. Alle 3-vuotiaat pääsevät Visulahteen ilmaiseksi. Kesäpäivän rahoittajana Ragnar Ekbergin säätiö.


Naisvuoren kesäteatteri

TÄYNNÄ! Yhdistyksemme jäsenille ilmaiset liput 2.7. klo 14 .00 Juha "Junnu" Vainion elämästä kertova Sellaista elämä on -näytelmään. (sis. tarjoilun)

Lippuja on rajoitettu määrä ja ne annetaan varausjärjestyksessä.

Teatteriretken rahoittajana Ragnar Ekbergin säätiö.


OmaisOivan logo

Meidät löydät: Omatori, Porrassalmenkatu 21, 2. kerros (hissi), 50100 Mikkeli | puh. 044 944 8493