Ryhmät

Järjestämme omaishoitajille erilaisia ryhmiä toimialueellamme. Seuraathan ilmoitteluamme Facebookissa sekä paikallislehtien ja Länsi-Savon järjestöpalstalla. Ajantasaiset tiedot löydät myös nettisivujemme kalenterista. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Vertaistukiryhmät

Vertaistukiryhmät ovat paikkoja, joissa voit keskustella itseäsi koskettavista asioista, ajatuksista ja tunteistasi. Asioiden yhdessä jakaminen auttaa ymmärtämään omaa tilannetta ja jaksamaan paremmin arjessa. Aina ei ole kuitenkaan pakko puhua, voit myös osallistua kuuntelemalla. Vertaisryhmissä saat myös hyödyllistä tietoa omaisen hoitoon liittyen, virkistyt ja saat uusia tuttuja tai jopa ystäviä.

Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki omaistaan hoitavat. Osallistuminen ei edellytä omaishoidon tuen saamista eikä yhdistyksen jäsenyyttä!

Järjestämme osan ryhmistä yhteistyössä Mikkelin seudun Muisti ry:n kanssa.

Toimimme seitsemän paikkakunnan alueella: Mikkeli, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala. Järjestämme vertaistukiryhmiä, kun ryhmään on riittävästi osallistujia.

Voit tarkistaa oman paikkakuntasi vertaistukiryhmän kokoontumiset sekä muut toimintamme kalenterista tai soittamalla järjestöassistentillemme p. 044 944 8493.

Hyvinvointia tukevat ryhmät


Nämä ryhmät on tarkoitettu omaishoitajille, jotta saat tilaa itsellesi, omille ajatuksillesi sekä aikaa rentoutumiseen ja palautumiseen. Ryhmissä hyvinvointisi lisääntyy, elämänhallintakykysi kasvaa ja saat mahdollisuuden käsitellä omia tunteitasi

Toiminnalliset ryhmät

Toiminnallisissa ryhmissä voit liikkua, kokeilla ja oppia uusia taitoja, joista on hyötyä hyvinvointisi ylläpitämisessä tai arjen askareissa. Yhdessä vietetyt hetket tuovat sopivaa irtiottoa arjesta. Ryhmiä järjestetään eri ikäisille omaishoitajille.