Ryhmät

Järjestämme omaishoitajille erilaisia ryhmiä toimialueellamme. Seuraathan ilmoitteluamme Facebookissa sekä paikallislehtien ja Länsi-Savon järjestöpalstalla. Ajantasaiset tiedot löydät myös nettisivujemme kalenterista. 

Muutokset ovat mahdollisia hyvin lyhyelläkin ajalla koronatilanteesta johtuen. Ennakkoon toimintaamme ilmoittautuneille ilmoitetaan mahdollisesta peruuntumisesta tekstiviestillä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Vertaistukiryhmät

Vertaistukiryhmät ovat paikkoja, joissa voit keskustella itseäsi koskettavista asioista, ajatuksista ja tunteistasi. Asioiden yhdessä jakaminen auttaa ymmärtämään omaa tilannetta ja jaksamaan paremmin arjessa. Aina ei ole kuitenkaan pakko puhua, voit myös osallistua kuuntelemalla. Vertaisryhmissä saat myös hyödyllistä tietoa omaisen hoitoon liittyen, virkistyt ja saat uusia tuttuja tai jopa ystäviä.

Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki omaistaan hoitavat. Osallistuminen ei edellytä omaishoidon tuen saamista eikä yhdistyksen jäsenyyttä!

Järjestämme osan ryhmistä yhteistyössä Mikkelin seudun Muisti ry:n kanssa.


Vertaistukipaikkakunnat:

Mikkeli, Haukivuori, Anttola, Ristiina, Hirvensalmi, Mäntyharju, Kangasniemi, Juva, Pertunmaa ja Puumala 

MÄNTYHARJU

Mainos: Mäntyharjun omaishoitajien vertaistukiryhmä kokoontuu torstaisin klo 13 -14.30. 19. tammikuuta, 16. helmikuuta, 16. maaliskuuta, 20. huhtikuuta ja 25. toukokuuta järjestötuvalla Liikekuja 2. Ilmoittautumiset p. 044 512 7083

KANGASNIEMI

HAUKIVUORI

ANTTOLA

         PUUMALA

HIRVENSALMI

          MIKKELI

MIKKELI                                     JUVA

Hyvinvointia tukevat ryhmät


Nämä ryhmät on tarkoitettu omaishoitajille, jotta saat tilaa itsellesi, omille ajatuksillesi sekä aikaa rentoutumiseen ja palautumiseen. Ryhmissä hyvinvointisi lisääntyy, elämänhallintakykysi kasvaa ja saat mahdollisuuden käsitellä omia tunteitasi


KATSE HUOMISEEN RISTIINA

LUKUPIIRI

PIRTEÄT AIVOT

  VOIMASOINTU

  ELÄMÄNVALOA

Toiminnalliset ryhmät

Toiminnallisissa ryhmissä voit liikkua, kokeilla ja oppia uusia taitoja, joista on hyötyä hyvinvointisi ylläpitämisessä tai arjen askareissa. Yhdessä vietetyt hetket tuovat sopivaa irtiottoa arjesta. Ryhmiä järjestetään eri ikäisille omaishoitajille.

  JUVAN UIMAHALLIVUORO

SUPERCORNER-VUOROT

KUNTOSALI MIKKELI JA HAUKIVUORI

KUNTOSALI KANGASNIEMI

MIKKELI UIMAHALLIVUORO