Tule mukaan vapaehtoiseksi

Jokainen vapaaehtoinen tuo omalla toiminnallaan iloa ja voimavaroja yhdistyksemme toimintaan.

Vapaaehtoisena voi toimia tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin tai hyödyntää jotain erityisosaamistaan. Vapaaehtoisena voi toimia kuka tahansa iästä, asuinpaikasta, sukupuolesta tai muista ominaisuuksista riippumatta. Yhdistyksessä vapaaehtoistoiminta ei korvaa ammattityötä, vaan vapaaehtoiset tuovat omannäköisensä lisän toimintaan.

Toimiminen vapaaehtoisena on oiva tilaisuus tehdä jotain sinulle ominaista ja kuulua vapaaehtoistemme joukkoon. Vapaaehtoisena voit oppia uusia taitoja, kokea iloa, tutustua uusiin ihmisiin, saada uusia kokemuksia ja parhaimmillaan voimaantua vapaaehtoistyön myötä.

Opiskelijalle vapaaehtoisena toimiminen kerryttää arvokasta työkokemusta ja tarjoaa mahdollisuuden päästä harjoittelemaan esimerkiksi ryhmänohjaajan taitoja.

Vapaaehtoistoiminta on palkatonta ja perustuu vapaaseen tahtoon ja valintaan. Jokainen valitsee itse, mikä vapaaehtoistyön muoto tuntuu mielekkäältä ja sopii omiin aikatauluihin. Tehtäväsi räätälöidään osaamisesi mukaan ja saat tukea tehtävääsi yhdistyksemme työntekijöiltä. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Vapaaehtoistehtävät yhdistyksessämme

Yhdistyksen vapaaehtoisena voit toimia esimerkiksi:

  • Vertaisryhmän tai Ovet-valmennuksen ohjaajana (molempiin saat erillisen Omaishoitajatliitto ry:n koulutuksen)
  • Jäsenkirjeen postitusapuna (3x /vuosi)
  • Kahvitus- ja leivonta-apuna
  • Yhdistyksen esittelijänä erilaisissa tapahtumissa
  • Retkien järjestäjänä
  • Tapahtumien ja teemaviikkojen suunnitellija sekä toteuttajana

Ota rohkeasti yhteyttä yhdistyksemme työntekijöihin tai laita sähköpostia osoitteeseen yhteydenotto@msol.fi , niin keskustellaan yhdessä, minkälaisia vapaaehtoistehtäviä meillä voisi olla juuri sinulle!