Perumme kevään vertaisryhmät ja muut toiminnot siihen saakka, kunnes voimme olla varmoja, että kaikkien on turvallista osallistua toimintaan. Omaishoitoperheiden kohdalla riskejä ei voida ottaa. Tarjoamme keskustelutukea lapsiperheille ja sen eri jäsenille, vaikka ryhmätoiminnot ovat peruttuna. Tukea on saatavilla puhelimitse sekä etäyhteyden välityksellä joustavasti arkisin (ilta-ajat sovittavissa ennakkoon).

Selviytyjät -hanke lapsiperheille.

Selviytyjät on Mikkelin seudun lapsiperheiden oma hanke. Hanke on suunnattu perheille, joissa lapsella on jokin vamma, pitkäaikaissairaus tai muu erityisen tuen tarve. Toimintaamme on tervetullut koko perhe niin lapset, nuoret kuin aikuiset sekä arjen tärkeät läheiset. 

Tavoitteenamme on lisätä kaikkien perheen jäsenten hyvinvointia ja löytää yhdessä perheen kanssa arjen selviytymiskeinoja, tukea vanhemmuttaa sekä parisuhdetta, lisätä ja vahvistaa perheiden psykososiaalista sekä tiedollista tukea ja mikä tärkeintä tehdä yhdessä perheiden kanssa jokaisen perheen näköistä Selviytyjät-hanketta. 

Meidät löydät: Omatori, Porrassalmenkatu 21, 2. kerros (hissi), 50100 Mikkeli | puh. 044 944 8493