Perumme kevään vertaisryhmät ja muut toiminnot siihen saakka, kunnes voimme olla varmoja, että kaikkien on turvallista osallistua toimintaan. Omaishoitoperheiden kohdalla riskejä ei voida ottaa. Tarjoamme keskustelutukea lapsiperheille ja sen eri jäsenille, vaikka ryhmätoiminnot ovat peruttuna. Tukea on saatavilla puhelimitse sekä etäyhteyden välityksellä joustavasti arkisin (ilta-ajat sovittavissa ennakkoon).

Selviytyjät -hanke

Selviytyjät on Mikkelin seudun lapsiperheiden oma hanke. Hanke on suunnattu perheille, joissa lapsella on jokin vamma, pitkäaikaissairaus tai muu erityisen tuen tarve. Toimintaamme on tervetullut koko perhe niin lapset, nuoret kuin aikuiset sekä arjen tärkeät läheiset. 

Tavoitteenamme on lisätä kaikkien perheen jäsenten hyvinvointia ja löytää yhdessä perheen kanssa arjen selviytymiskeinoja, tukea vanhemmuttaa sekä parisuhdetta, lisätä ja vahvistaa perheiden psykososiaalista sekä tiedollista tukea ja mikä tärkeintä tehdä yhdessä perheiden kanssa jokaisen perheen näköistä Selviytyjät-hanketta. 

TAPAHTUMAT

21.3.2020 Perhelauantai pitkäaikaissairaiden lasten perheille  Mikkelin SuperCornerissa klo 10.30 - 15 yhteistyössä Crohn ja Colitis ry:n Tukea Perheille-hankkeen kanssa. Hinta 20€/kahden henkilön perhe ja 30€/ 3 henkilön perhe ja sitä suuremmat perheet.

ilmoittautumiset: https://forms.gle/wqS97Xu5NJb5tUn29

Meidät löydät: Omatori, Porrassalmenkatu 21, 2. kerros (hissi), 50100 Mikkeli | puh. 044 944 8493