Hyvinvointia tukevat ryhmät

Nämä ryhmät on tarkoitettu omaishoitajille, jotta saat tilaa itsellesi, omille ajatuksillesi sekä aikaa rentoutumiseen ja palautumiseen. Ryhmissä hyvinvointisi lisääntyy, elämänhallintakykysi kasvaa ja saat mahdollisuuden käsitellä omia tunteitasi.


Katse Huomiseen

Katse huomiseen on omaishoitajille suunnattu vertaisryhmä, joka tarjoaa mahdollisuuden keskustella surusta ja luopumisesta, käydä läpi omia kokemuksia ja tunteita toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.

Ryhmän tavoitteena on tukea omaishoitajia hetkeksi pysähtymään ja miettimään uutta elämäntilannettaan, suuntaamaan katseensa tulevaisuuteen ja löytämään sieltä odottamisen arvoisia sekä iloa tuottavia asioita.

Ryhmä alkaa Omatorilla (Porrassalmenkatu 21, 2.krs.) keskiviikkona 14.10.,  kello 13-15.

Ilmoittaudu mukaan 25.9. mennessä p. 050 470 2899


Unihuoltamo

Unihuoltamo on n. 4-5 kertaa kokoontuva lääkkeettömään unettomuuden hoitoon keskittyvä ryhmä, jossa saat tietoa unesta ja sen merkityksestä, erilaisista unihäiriöistä sekä tekijöistä, joilla näihin voidaan vaikuttaa. Ryhmässä saat keinoja paremman unen saavuttamiseksi, opit rentoutumis- ja rauhoittumiskeinoja sekä mielenhallintaa ja saat jakaa kokemuksia yhdessä toisten kanssa.

Kysy lisää:
Emmi Sorjonen p. 050 470 2899

OmaisOivan logo

Meidät löydät: Omatori, Porrassalmenkatu 21, 2. kerros (hissi), 50100 Mikkeli | puh. 044 944 8493