Hyvinvointia tukevat ryhmät

Nämä ryhmät on tarkoitettu omaishoitajille, jotta saat tilaa itsellesi, omille ajatuksillesi sekä aikaa rentoutumiseen ja palautumiseen. Ryhmissä hyvinvointisi lisääntyy, elämänhallintakykysi kasvaa ja saat mahdollisuuden käsitellä omia tunteitasi.Hetki Itselle

Hetki Itselle -ryhmän tavoitteena on lisätä omaishoitajan hyvinvointia erilaisten harjoitteiden, kuten rentoutus- ja itsemyötätuntoharjoitusten sekä Hyvän mielen taidot -kirjan tehtävien avulla. Vertaistuen ja yhteisten keskustelujen avulla on myös mahdollisuus löytää omia voimavaroja.

Tilaa tunteille

Nostaako läheisen avustaminen esille tunteita, joista haluaisit keskustella muiden samassa tilanteessa olevien kanssa? Kaipaisitko tilaa ja aikaa omien tunteiden käsittelylle?

Luottamuksellinen ja työnohjauksellinen ryhmä omaisille ja omaishoitajille. Ohjaajana toimii työnohjaaja Tuula Tarhonen.


Unihuoltamo

Unihuoltamo on n. 4-5 kertaa kokoontuva lääkkeettömään unettomuuden hoitoon keskittyvä ryhmä, jossa saat tietoa unesta ja sen merkityksestä, erilaisista unihäiriöistä sekä tekijöistä, joilla näihin voidaan vaikuttaa. Ryhmässä saat keinoja paremman unen saavuttamiseksi, opit rentoutumis- ja rauhoittumiskeinoja sekä mielenhallintaa ja saat jakaa kokemuksia yhdessä toisten kanssa.

Kysy lisää:
Emmi Sorjonen p. 050 470 2899

Meidät löydät: Omatori, Porrassalmenkatu 21, 2. kerros (hissi), 50100 Mikkeli | puh. 044 944 8493