Hyvinvointia tukevat ryhmät

Nämä ryhmät on tarkoitettu omaishoitajille, jotta saat tilaa itsellesi, omille ajatuksillesi sekä aikaa rentoutumiseen ja palautumiseen. Ryhmissä hyvinvointisi lisääntyy, elämänhallintakykysi kasvaa ja saat mahdollisuuden käsitellä omia tunteitasi.

Huom! Koronatilanteen vuoksi kasvokkain toteutettavat vertaistukiryhmät on peruttu heinäkuun loppuun saakka. Sen jälkeen tarkastelemme tilannetta uudelleen. 

Iloa, toiveikkuutta ja elinvoimaa elämään


Merkityksellisiä tekoja oman hyvinvoinnin puolesta.

Etävalmennus Sinulle omaishoitaja, joka haluat panostaa omaan hyvinvointiisi.

Kurssi tuo mukanaan elämäniloa ja toiveikkuutta, vähentää stressiä ja tuo jaksamista arkeen. Se antaa mahdollisuuden rauhoittumishetkeen, jonka aikana voit keskittyä oman itsesi hoivaamiseen. Kurssin myötä saat inspiraatiota siitä, kuinka omilla ajatuksilla, läsnäololla ja aivan pienin teoin voit itse vaikuttaa sinun oman elämäsi ja arjen laatuun myönteisesti.

Iltaryhmä klo 17 alkaen ti 26.5, to 28.5, ti 2.6, ti 9.6 ja ti 16.6.
Päiväryhmä klo 14.00 alkaen ke 27.5, to 28.5, to 4.6, to 11.6 ja ke 17.6

Teemoina:
Itsensä rakastaminen ja itsemyötätunto. Oman kehon viisauden kuuntelu. Rauhoitu ja rentoudu - lempeä jooga & meditaatio. Vaali iloa ja omia voimavarojasi. Hyvän elämän askeleet 

Kurssi sisältää:
5 valmennuskertaa. Inspiroivia välitehtäviä, jotka on helppo sisällyttää arkeen. Vertaistukea sekä valmentajan tuen.

Valmentajana: Eeva Ojalehto, MB Elämäntaidon valmentaja, Jooga- ja meditaatio-ohjaaja

Ryhmä toteutetaan etäkurssina. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen/tabletin, nettiyhteyden sekä sähköpostin, johon lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin. Etäyhteys toteutetaan helppokäyttöistä Zoom-palvelua hyödyntäen. Käyttöä ei tarvitse jännittää, sillä opastamme mielellämme sen käytössä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin hinta: 19,90€/yhdistyksen jäsenille ja 39,90€/ei-jäsenille. Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry kustantaa osan kurssin hinnasta.

Ilmoittaudu 20.5. mennessä Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:lle oheisesta linkistä tai laittamalla sähköpostia: jarjestoassistentti@msol.fi.
Voit myös soittaa p. 044 944 8493. Muistathan ilmoittaa haluatko mukaan ilta- vai päiväryhmään.

Hetki Itselle

Hetki Itselle -ryhmän tavoitteena on lisätä omaishoitajan hyvinvointia erilaisten harjoitteiden, kuten rentoutus- ja itsemyötätuntoharjoitusten sekä Hyvän mielen taidot -kirjan tehtävien avulla. Vertaistuen ja yhteisten keskustelujen avulla on myös mahdollisuus löytää omia voimavaroja.
Seuraavan ryhmän alkaminen ei ole tiedossa. 

Tilaa tunteille

Nostaako läheisen avustaminen esille tunteita, joista haluaisit keskustella muiden samassa tilanteessa olevien kanssa? Kaipaisitko tilaa ja aikaa omien tunteiden käsittelylle?

Luottamuksellinen ja työnohjauksellinen ryhmä omaisille ja omaishoitajille. Ohjaajana toimii työnohjaaja Tuula Tarhonen.

Seuraavat ryhmät alkavat Mikkelissä 13.1. klo 14-15.30 ja Juvalla  15.1. klo 12-14. Ilmoittaudu mukaan p. 044 944 8493.


Unihuoltamo

Unihuoltamo on n. 4-5 kertaa kokoontuva lääkkeettömään unettomuuden hoitoon keskittyvä ryhmä, jossa saat tietoa unesta ja sen merkityksestä, erilaisista unihäiriöistä sekä tekijöistä, joilla näihin voidaan vaikuttaa. Ryhmässä saat keinoja paremman unen saavuttamiseksi, opit rentoutumis- ja rauhoittumiskeinoja sekä mielenhallintaa ja saat jakaa kokemuksia yhdessä toisten kanssa.

Seuraava ryhmä alkaa Mikkelissä 28.4. klo 14. Ilmoittaudu mukaan p. 050 470 2899

Kysy lisää:
Emmi Sorjonen p. 050 470 2899

OmaisOivan logo

Meidät löydät: Omatori, Porrassalmenkatu 21, 2. kerros (hissi), 50100 Mikkeli | puh. 044 944 8493